Over VKE Apeldoorn

VKE Apeldoorn is in 1997 april opgericht door Uğur Vin. Tot 2007 bouwde hij als zelfstandige woningen en monteerde hij kunststof kozijnen in opdracht van grotere aannemers. Hierna startte hij met een eigen productieruimte met eigen machines en zette zodoende een onafhankelijke lijn op voor de kunststof kozijnenmarkt. Inmiddels beschikt VKE Apeldoorn over een compleet team van verschillende takken onder 1 dak.

Leveranciers

Wij werken met de beste materialen van verschillende hoogwaardige leveranciers. Zo werken wij onder meer met de producten van REHAU uit Duitsland. Deze producten worden in Apeldoorn geassembleerd door middel van de deskundige bewerking van onze vakmensen.

Lees meer over REHAU

VKE Apeldoorn: Alles onder 1 dak!

Bij VKE Apeldoorn worden alle aspecten verzorgd door het VKE-team. Wij werken niet met ZZP’ers, waardoor onze communicatie en afhandeling altijd soepel en betrouwbaar verloopt. Van het kantoor tot de productie en de montageploegen: VKE heeft alles onder 1 dak.

Kunststof kozijnen maatwerk: van ambacht naar automatisch

VKE Apeldoorn maakt niks op voorraad: hier is alleen maatwerk te vinden. VKE werkt zodoende zeer ambachtelijk, maar verwacht in de toekomst meer geautomatiseerd te kunnen werken. Hierdoor worden de productie en montage nog preciezer en nog beter.

Ontwikkeling van kunststof kozijnen

Waarom zijn wij gespecialiseerd in kunststof kozijnen? Voor ons is het antwoord makkelijk: het is een mooi product! De kwaliteit van kunststof kozijnen is hoog en ontwikkelt zich in een rap tempo. Het is dus al een goed product, maar kan tegelijkertijd ook alleen maar beter worden.

In de afgelopen 20 jaar heeft VKE gezien hoe de kwaliteit van kunststof kozijnen als een speer
omhoog is gegaan. Waar is dit aan te zien?

Inbraakwerendheid

Inbraakwerendheid

Bij kunststof kozijnen staat inbraakpreventie voorop. Kunststof kozijnen zijn daardoor zeer
veilig en worden ook steeds veiliger.

Isolatiewaarde

Isolatiewaarde

De isolatiewaarden en -normen van kunstofkozijnen blijven stijgen. U doet waarschijnlijk al uw best om uw woning zo goed mogelijk te isoleren: dit is goed voor de het klimaat van uw woning en uw energieverbruik. Met kunststof kozijnen investeert u hierin.

Uitstraling & onderhoud

Uitstraling & onderhoud

Kunststof kozijnen geven uw woning een mooie uitstraling en zijn bovendien onderhoudsarm. U heeft toch geen tijd om uw kozijnen te schilderen! Met kunststof kozijnen hoeft u alleen de oppervlaktes schoon te houden en af en toe de bewegende elementen met olie te smeren.

Lees meer over kunststof kozijnen

Garantie en Keurmerken

Onze kunststof kozijnen zijn van hoge kwaliteit, waardoor wij ook jarenlange garanties kunnen meegeven. Zo geven wij 10 jaar garantie op onze profielen. Het hang- en sluitwerk op onze producten voldoen aan de SKG**-eisen. Dit maakt ze inbraakwerend en geeft ze tevens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Met dit keurmerk geniet u bij een aantal verzekeraars zelfs van een reductie op uw inboedelverzekering!

Offerte aanvragen Vraag een offerte aan