Kunststof deuren

Bent u op zoek naar kunststof deuren? Of u nu op zoek bent naar deuren voor binnen of buiten, schuifdeuren of openslaande deuren: wij voorzien u van een mooi product geheel naar uw wens!

Kunststof voordeuren

De uitstraling van de voordeur is bepalender dan u denkt! Deze geeft u een al dan niet welkom gevoel, maar kan ook bijdragen aan de esthetiek van de buitenkant van uw woning.

Het gevoel van thuiskomen, begint bij uw voordeur.

Kunststof buitendeuren

VKE Apeldoorn heeft drie modelseries buitendeuren: Deluxe, Dynasty en Modern design. U heeft keuze uit verschillende stijlen, waardoor er altijd een past bij uw woning. Elke serie bevat kunststof voordeuren en kunststof achterdeuren met optioneel aluminium aan de buitenzijde. Dit zijn stuk voor stuk goed geïsoleerde deuren die exact op maat en naar uw wens worden gemaakt.

Voor elke woning kunnen wij een voordeur en achterdeur van kunststof maken die passen bij de stijl van uw huis en uw smaak:

Deluxe

Exclusieve deurenserie met gietaluminium deurroosters naar authentiek monumentaal model.

Dynasty

Klasse deuren gemaakt van hoogwaardig kunststof, gecombineerd met aluminium en glas.

Modern design

Topkwaliteit deuren in kunststof of aluminium. Scherp geprijsd, modern design en hoge kwaliteit

OBUK deuren

Onze voordeuren met OBUK-deurpanelen worden op maat gemaakt. Voor montage worden deze op uw wensen afgestemd en voorzien van isolatie en inbraakbescherming.

Wij beschikken over kozijnprofielen en hang- en sluittechniek van gespecialiseerde fabrikanten die hier perfect op aansluiten. Zo stellen wij een deur voor u samen met de beste materialen. Deze wordt geassembleerd in onze fabriek in Apeldoorn en vervolgens door een van onze vakmensen bij u thuis gemonteerd.

Zou u graag een kunststof deur willen aanschaffen en bent u benieuwd welke stappen u hiervoor precies moet zetten? Neem ons stappenplan op uw gemak door of neem gerust even contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies!

Offerte aanvragen Vraag een offerte aan