Uw specialist in kunststof kozijnen!

Gealan

Gealan kunststof kozijnen

VKE Apeldoorn werkt met de producten van Gealan. Gealan biedt maximale garanties en gecertificeerde kwaliteit.

Gealan is een van de grootste fabrikanten van kunststof kozijn profielen. De profielen voldoen aan de eisen van KOMO, SKG en VKG waarvoor certificaten zijn afgegeven.

Image

Profielen van Gealan kunststof kozijnen.

GEALAN S9000 NL base
GEALAN S9000 NL base
Slank kozijn met diepte werking door de 15° schuinte
GEALAN S9000 NL haax
GEALAN S9000 NL haax
Robuust kozijn rondom 86 mm in aanzicht
GEALAN S9000 NL styl
GEALAN S9000 NL styl
Het kozijn wat geniaal past in het Nederlands gevelbeeld
GEALAN S9000 NL slim
GEALAN S9000 NL slim
Het systeem wat zich perfect leent voor strakke moderne gevels

Kleuren opties

De Gealan kozijnprofielen zijn bij VKE Apeldoorn volledig zelf samen te stellen met verschillende kleuren. Zo hebben wij verschillende kleuren om deze te laten aansluiten bij de stijl van uw woning. Staalblauw, zwart of antraciet alle kleuren zijn mogelijk.

Zoals vele andere systemen hebbben wij een folie techniek onder KOMO keur. Als enige hebben wij Acrylcolor, een kleurtechniek met ongekende mogelijkheden onder KOMO keur.

Glas opties

De Gealan kozijnprofielen kunnen bij VKE Apeldoorn met verschillende glas opties aangeleverd worden. De glas soorten variëren van standaard isolatie glas HR++ tot aan Triple glas HR++ indien nodig gelaagd glas en diverse gefigureerd glas soorten.

Daarnaast is het ook mogelijk om onbeglaasd te leveren of om te kiezen voor veiligheidsbeglazing. Tijdens het samenstellen van jouw Gealan kozijn kan je verschillende soorten glas kiezen.

Vraag direct een offerte aan!

Nieuwbouw- of verbouwplannen? Maak direct een afspraak met de adviseur van VKE Apeldoorn voor een vrijblijvende offerte op maat.