Voordelen kunststof kozijnen

Naast kunststof zijn er zijn verscheidene materialen te kiezen voor uw nieuwe kozijnen. Denk bijvoorbeeld aan hout en aluminium. Toch is kunststof een zeer geliefd materiaal dat ook blijft stijgen in populariteit. Hoe komt dat? Wij vertellen u graag waarom kunststof kozijnen een blijvend succes zijn.

Voordelen kunststof kozijnen: alles op een rijtje

1. Veiligheid & geborgenheid

Met kunststof kozijnen verhoogt u de veiligheid van uw woning. Al onze kozijnen zijn voorzien van SKG** hang- en sluitwerk. Hiermee wordt met gemak voldaan aan de gestelde inbraakwerendheidseisen volgens NEN 5096.

Hiermee laat u ongenodigde gasten buiten de deur en leeft u extra comfortabel.

2. Het lawaai buitensluiten

U bent dagelijks omgeven door harde geluiden: van autoverkeer tot de grasmaaier van de buren. Met REHAU Character Design geniet u van een geluidsreductie tot factor 22. Hiermee sluit u het lawaai buiten en wordt het heerlijk rustig in huis.

3. Duurzaamheid

Duurzaamheid wordt op verschillende wijzen gedekt met kunststof kozijnen van VKE Apeldoorn.

  1. Ten eerste gaat duurzaamheid op voor de lange tijd dat de kunststof kozijnen meegaan. Dit komt dankzij de hoge kwaliteit van de kozijnen. Bovendien kunnen wij u hierdoor een jarenlange garantie meegeven.
  2. Ten tweede zijn onze kunststof kozijnen duurzaam qua energieverbruik. Misschien investeert u al in het energiebehoud van uw woning. Dit is goed voor het klimaat, maar ook voor de portemonnee! Het zou zonde zijn als u bijvoorbeeld al heeft geïnvesteerd in een goede wand- en vloerisolatie van uw huis, om vervolgens geen kunststof kozijnen te hebben. Geef de duurzaamheid van uw woning een upgrade met kunststof kozijnen.
  3. Ten derde worden de kunststof kozijnen op een duurzame wijze geproduceerd. Wij werken volgens een duurzaamheidsconcept en recyclen onze kozijnen.
    Tip! Subsidie energiebesparing
    De overheid stimuleert het nemen van duurzame maatregelen. Ook zij zien de voordelen kunststof kozijnen in! U kunt subsidie of alternatieve financieringsmogelijkheden ontvangen als u meerdere energiebesparende maatregelen laat uitvoeren in uw woning. Surf naar rvo.nl of vraag het aan VKE Apeldoorn.

4. Kwaliteit

Met kunststof kozijnen haalt u een stukje kwaliteit in huis. Dit is eigenlijk al benoemd met de ‘Veiligheid’ en ‘Duurzaamheid’, maar met kwaliteit hebben we het ook over stevigheid, uitstraling en het gemakkelijke onderhoud. Doordat de kwaliteit van onze kunststof kozijnen zo goed is, heeft u er qua onderhoud nauwelijks werk aan. Hier zit u als werkende single of als bedrijvig koppel natuurlijk ook niet echt op te wachten! Met kunststof kozijnen is het slechts een kwestie van af en toe het oppervlak schoonmaken en de scharnieren smeren: hier komt geen schilder- of schuurwerk aan te pas!

5. Winstgevend

Onze kozijnen hebben een grotere energie-efficiëntie dan sommige aluminium kozijnen en een langere levensduur dan die van houten kozijnen. Dit komt door de aard van het materiaal en onze productietechniek. Daarom hebben kunststof kozijnen een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. De plaatsing van REHAU kunststof kozijnen is hiermee een investering die zich al binnen enkele jaren terugverdiend!

Offerte aanvragen Vraag een offerte aan