Kunststof kozijnen kopen

U weet inmiddels dat u kunststof kozijnen wilt aanschaffen voor uw woning. Waarschijnlijk bent u met deze reden ook op onze website beland! Kunststof kozijnen aanschaffen is een investering: daarom wilt u weten waar u aan toe bent en ook zeker weten dat u met de beste partij in zee gaat.

Bij VKE Apeldoorn vinden wij dat niet meer dan logisch. Wij stellen u er graag van op de hoogte hoe dit in zijn werk gaat.

Lees de 5 stappen en weet waar u aan toe bent!

Kunststof kozijnen kopen in 5 stappen

  1. U gaat ten eerste onze website eens goed bekijken. U wilt natuurlijk weten met wie u te maken gaat krijgen en wat wij precies doen. Logisch! U neemt de informatie door en bekijkt de foto’s. Heeft u het idee dat wij wel iets voor u zouden kunnen betekenen of heeft u nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.
  2. Na het maken van een afspraak komt er een vertegenwoordiger van VKE bij u langs. Dezebespreekt uw wensen met u en maakt een offerte op.
  3. Na het bekijken van de offerte bent u natuurlijk benieuwd naar het toekomstige plaatje: hoe gaat dat er allemaal uitzien? U hoeft uiteraard niet direct te ondertekenen. Neem eerst op uw gemak een kijkje in de showroom. Voelt het goed en bent u overtuigd? Dan kunnen we gaan
    beginnen!
    Tip! Neem foto’s mee wanneer u onze showroom bezoekt. Zo kunnen wij u voorzien van het beste passende advies.
  4. De werkvoorbereider van VKE komt bij u langs en uw opdracht wordt aan de productie overgeleverd. Uw kozijnen worden gemonteerd en opgeleverd.
  5. Wij horen graag hoe mensen onze service hebben ervaren! Laat een achter op Google en/of Facebook. Wij bedanken u van harte!

Binnen 5 stappen bent u klaar! Vanaf nu kunt u comfortabel genieten van uw nieuwe kunststof kozijnen op maat.

Plaatsing van kunststof kozijnen

Het plaatsen van de kunststof kozijnen is voor ons een alledaags werk. Wij laten het zo gemakkelijk mogelijk verlopen: geen gedoe!

Dag 1
Onze installateur komt langs om de nodige metingen te doen, demonteert de oude ramen en installeert de nieuwe elementen. Allemaal op dezelfde dag! Dit wordt meestal gedaan zonder de noodzaak van het verrichten van andere werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld metselwerk. Om uw ramen te vervangen hoeft u in de meeste gevallen niet eens de meubels te verplaatsen. Dat is makkelijk!

Dag 2
De volgende dag, na uitharding van de afdichtingsproducten, zullen mogelijk kleine aanpassingen nodig zijn en de nodige afwerkingen worden verricht.

Wij kunnen uw oude ramen direct meenemen en alle onderdelen recyclen. Geen probleem!

Zo comfortabel en gemakkelijk kan het zijn!

Offerte aanvragen Vraag een offerte aan